• Μπουμπουλίνας 5, Άγιος Δημήτριος

  • info@xrimatoasfalistiki.gr

  • 210 971 9023

Μελέτη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Όσοι περισσότεροι συμμετέχουν, τόσο το καλύτερο


Τις τελευταίες μέρες όσοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είστε εγγεγραμμένοι στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών λογικά θα έχετε λάβει στα e-mail σας μια επιστολή από την ICAP την οποία υπογράφουν οι Ι. Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ & Ν. Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου ICAP.

του Νίκου Μωράκη

Η εν λόγω επιστολή, σας ζητάει να συμμετέχετε στο ερωτηματολόγιο που από κοινού ΕΕΑ & ICAP έχουν ετοιμάσει με σκοπό να εκπονηθεί μελέτη η οποία θα χαρτογραφεί σε έναν βαθμό την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση αναδεικνύοντας πλέον και σε νούμερα τα πραγματικά προβλήματα και τις ευκαιρίες του Κλάδου.

Μια πρωτοβουλία του ΕΕΑ την οποία έχει αναλάβει η ICAP (εγγυάται την εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα των στοιχείων) έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες στη συνέχεια συλλογικά ο Κλάδος θα μπορεί με στοιχεία να διεκδικήσει από φορείς και κράτος τα δικαιώματά του. 

Ως εκ τούτου είναι σημαντικό να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτή την προσπάθεια καθώς όσο πιο μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων, τόσο ορθότερη και αντικειμενικότερη θα είναι η προσέγγιση των αποτελεσμάτων.    

Leave a Reply