• Μπουμπουλίνας 5, Άγιος Δημήτριος

  • info@xrimatoasfalistiki.gr

  • 210 971 9023

Σύμβουλοι επιχειρήσεων

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της Χρηματοασφαλιστικής προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης κυρίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είμαστε δίπλα σε κάθε Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στη χώρα του και χρειάζεται την υποστήριξη στα πρώτα του βήματα. Οι Σύμβουλοι επιχειρήσεων της Χρηματοασφαλιστικής θα αξιολογήσουν κάθε επιχειρηματική ιδέα, θα περιορίσουν το ρίσκο, θα δημιουργήσουν μαζί σας τις υποδομές και τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Οι Σύμβουλοι επιχειρήσεων της Χρηματοασφαλιστικής θα είναι δίπλα σε σας που θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να εκπαιδεύσετε και να εξελίξετε το προσωπικό σας.
Μαζί θα καταρτίσουμε το στρατηγικό πλάνο και το πλάνο marketing της επιχείρησής σας ώστε να κατακτήσετε με σχέδιο και δυναμισμό την αγορά που δραστηριοποιήστε.

Θα βρούμε τους τρόπους να λειτουργήσει η επιχείρησή σας άψογα ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε νέους πελάτες και να δημιουργήσετε πιστό πελατολόγιο.
Έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνετε. Είμαστε εδώ για να σας προστατεύσουμε από λάθος επιλογές.

Μπορούμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε συνεργασία που σκέφτεστε να προχωρήσετε.

Μπορούμε επίσης αν έχετε ένα καλό concept να το αξιολογήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε να μπορεί να αναπτυχθεί με επιτυχία ή θα μπείτε σ’ ένα επικίνδυνο μονοπάτι.

Συνεργαστήκαμε και αναπτύξαμε δεκάδες επιχειρήσεις. Αναλάβαμε να συμβουλεύσουμε πολλούς ιδιώτες, πολλούς υποψήφιους επενδυτές με στόχο να τους προστατεύσουμε σε κάθε βήμα τους.

Δημιουργούμε ανθρώπινες σχέσεις, σεβόμαστε εκείνους που μας εμπιστεύονται και πετυχαίνουμε όσα δεν μπορείτε να φανταστείτε. Σίγουρα μπορούμε μαζί σας να πετύχουμε περισσότερα από αυτά που ζητάτε.